Hallo Achterveld en omstreken,

Mijn naam is Natasja Zaal, ik ben 50 jaar oud, ik ben getrouwd en ik heb twee zoons van 18 en 21 jaar. Geboren in Amersfoort maar altijd al in Leusden gewoond.

Ik kwam vooral vroeger in mijn tienerjaren geregeld in Achterveld. Ik heb bij de dames van Roda’46 gevoetbald en we speelden dan ook tegen Achterveld, was altijd een leuke pittige pot.
Verder is vooral de carnaval in Achterveld me bij gebleven, was altijd erg gezellig. Ik vind Achterveld ook erg gemoedelijk.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als administratief medewerkster en werd dat werk een beetje zat. Ik ben erg gek op kleding en ben thuis altijd bezig met het inrichten van het interieur. Dat is echt een hobby voor mij. Ik volg de trends en speel daar graag op in. Het spookte al langere tijd door mijn hoofd om hierin eventueel  iets voor mezelf te beginnen. Ik wil ook graag mijn interesses en enthousiasme delen met anderen.

Ik kwam zelf al geregeld bij de Pr8kamer. Ellie had altijd oog voor net even andere kledingstukken, sieraden of woonaccessoires. Ik scoorde er graag leuke kleding, en aparte en af en toe gekke cadeautjes voor vriendinnen. Werd ook altijd zo leuk ingepakt. Werd ik helemaal blij van.

Toen ik hoorde dat ze ging stoppen, schrok ik eigenlijk. De Pr8kamer is voor mij (en ook voor Achterveld) een begrip geworden en dat moest in mijn ogen blijven bestaan. Het bleef  geruime tijd door mijn hoofd spoken en toen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ben naar Ellie toegegaan. Zo blij dat ik dat toen gedaan heb. Een erg leuk gesprek gehad met Ellie en haar zus Ans. Zo is het balletje gaan rollen en heb ik per 1 April de Pr8kamer doorgezet.

Ik ga mijn uiterste best doen om voort te zetten wat Ellie heeft neergezet. Haar smaak, enthousiasme en benadering naar de klanten toe is voor mij een groot voorbeeld.

Hopelijk zie ik jullie snel in de winkel verschijnen. 

Groetjes,
Natasja